Zonnepanelen voor woningen – zonder de bank te breken

 

Tien tot twintig jaar. Dat is de hoeveelheid tijd die de meeste professioneel geïnstalleerde Home Solar Panel Systems nodig hebben om “zichzelf terug te betalen”. Velen van ons zouden graag doen wat het beste is voor het milieu en onze huizen ombouwen naar hernieuwbare energie. Helaas is de waarheid dat het tegenwoordig voor de meeste gezinnen niet realistisch is om tussen $ 10.000 en $ 40.000 te moeten financieren om een systeem door aannemers te laten installeren.

Er zijn echter genoeg dingen die huiseigenaren kunnen doen om hun steentje bij te dragen aan het terugdringen van het gebruik van fossiele brandstoffen. Er kunnen veel kleine dingen worden gedaan om verspilling tot een minimum te beperken, zoals het controleren van de afdichtingen van ramen en deuren in uw huis, voorkomen dat uw kleding- of vaatwasser zonder volle lading draait, het minimaliseren van airconditioning en het gebruik van warmte wanneer dit niet nodig is, en vele andere dingen .

Hoewel die dingen heel belangrijk voor ons zijn om ijverig mee bezig te zijn, zijn het nog steeds kleine stukjes van het grote geheel. Er worden nieuwe huizen gebouwd om extreem energiezuinig te zijn, maar voor de meesten van ons die een tijdje in hetzelfde huis zullen wonen, zitten we vast met wat we hebben. De meeste dingen die enorme hoeveelheden energie zouden besparen, zijn niet dingen die je zomaar kunt “repareren”. Ze vereisen vaak een totale herziening van systemen zoals airconditioning, verwarming, leidingwerk en nieuwe deuren of ramen.

Als het erop aankomt, hebben degenen onder ons die niet zomaar een nieuw huis kunnen kopen, één levensvatbare optie over om het milieu te helpen en het gebruik van fossiele brandstoffen te verminderen, evenals onze elektriciteitsrekening: hernieuwbare energie, en zonnepanelen voor woningen.

Dus wat doen we, aangezien ze zo duur professioneel geïnstalleerd zijn? Velen van ons die het zich niet kunnen veroorloven om nieuwe complete systemen aan te schaffen of te financieren, bouwen zelf eenvoudige zonnepanelen deurne voor thuis. Er zijn uitstekende gidsen beschikbaar die ons leren hoe we panelen kunnen maken voor een fractie van de kosten, en ze betalen zichzelf terug in weken in plaats van jaren.

In wat neerkomt op een leuk weekendproject, kun je heel eenvoudig je eigen panelen maken, ze monteren en integreren in het elektriciteitsnet. Elektriciteitsbedrijven helpen u zelfs om het te synchroniseren, en u kunt gemakkelijk voorkomen dat u grote bedragen moet betalen door het zelf te doen.

Iedereen die een vrije weekenddag heeft en een uitstapje naar de bouwmarkt kan maken, moet er een punt van maken om zelf zonnepanelen te bouwen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *